Even voorstellen

Even mezelf voorstellen

 

 

Hoi,

 

Mijn naam is Britt Bellemans, verpersoonlijking en oprichtster van The Pet Nanny. Als absolute dierenfanaat gaat er geen dag voorbij waarbij ik me niet in de omgeving van dieren bevind! Zelf ben ik het trotse baasje van 11 huisdieren, elk met hun eigen herkomst en karaktereigenschappen. Voor mezelf is het dus mijn lust en leven om de zorg van deze dieren dagelijks op mij te nemen! U vindt op deze pagina alvast heel wat foto's terug van mijn schatten!

 

Door mijn grote passie en liefde voor dieren was mijn keuze in het hogere onderwijs ook snel gemaakt en zo mocht ik op het einde van mijn studies het diploma in de agro- en biotechnologie, optie dier, ontvangen.

Na enkele jaren ervaring opgedaan te hebben in de sociale en financiële sector, werd het tijd om mijn studies in de praktijk om te zetten en van mijn grote passie mijn beroep te maken. Mijn jarenlange ervaring met allerlei soorten dieren en mijn onophoudelijke drang om nieuwe kennis te vergaren spelen hierbij natuurlijk ook een grote rol.

 

Aangezien ik de sector al ken, besef ik zeer goed dat het hebben en houden van een dier zeer veel plezier geeft, maar soms ook zorgen met zich meebrengt. Een drukke job, nood aan een vakantie, moeilijk te been zijn door ouderdom, ... Dankzij mijn diensten is dit voor veel mensen geen belemmering meer, wetende dat hun huisdier de nodige zorgen en activiteit krijgt! Ook het geven van medische zorg is voor mij prioritair, dit is nu eenmaal niet iets dat u zomaar aan uw buur overlaat.

Uit deze gedachtegang onstond The Pet Nanny!

 

Het ultieme doel van uw Pet Nanny is u van dienst zijn door de zorg van uw huisdieren over te nemen tijdens uw afwezigheid, of bij te springen indien u tijdsgebrek ondervindt. Dit kan met een minimum aan stress of ongemak aangezien uw huisdier lekker in de vertrouwde, eigen omgeving kan blijven! Bovendien is The Pet Nanny een erkende en verzekerde onderneming, u kan dus gerust zijn!

 

Ik hoop u alleszins snel te mogen ontmoeten!

 

Groetjes,

 

Britt

The Pet nanny - Huisdierenoppas

The Pet Nanny © 2015 | Algemene Voorwaarden

Website en grafisch ontwerp by One.com | Logo: TABdesign

CONTACT

 

The Pet Nanny

Regio Haaltert

M +32 494 61 37 20

E info@yourpetnanny.be

IBAN: BE87 3770 6982 6394

BTW BE 0642.824.047

DIENSTEN

 

Huisdierenoppas

 

Hondenuitlaatservice

 

Dierentaxi

BEZOEK ONS OP FACEBOOK

 

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes! Volg en like The Pet Nanny op Facebook!

NOG VRAGEN?

 

Neem dan een kijkje bij

de veelgestelde vragen!