Werkwijze

Hondenuitlaatdienst: hoe werkt het?

 

Zorg op maat!

 

U maakt een afspraak (zie ook 'Hoe reserveren') per e-mail of telefoon. Uw Pet Nanny komt vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we samen uw wensen, het karakter van de hond(en) en de gezondheid. Het vaccinatieboekje dient steeds voorgelegd te worden. Is uw hond sociaal? Vertoont hij/zij misschien onaangenaam wandelgedrag? Al deze factoren worden besproken, zodat uw Nanny zich een goed beeld kan vormen van uw huisdier(en). Het klanten- en sleutelcontract, de Algemene Voorwaarden en verdere wandelafspraken worden ook doorgenomen op dit moment.

 

Hondenuitlaatservice - The Pet Nanny

Sleutelbeleid

 

Zomaar uw huissleutel aan iemand toevertrouwen is niet evident! Uw Pet Nanny begrijpt dit ten zeerste en hoopt uw onzekerheid hierover weg te kunnen nemen door gebruik te maken van een sleutelcontract. Dit document wordt door beide partijen ondertekend en geeft aan uw Nanny de toestemming om uw woning tijdens uw afwezigheid (op de afgesproken momenten) te betreden. Het gebruik van de sleutel heeft als enig doel uw huisdieren te verzorgen en eventueel uit te laten tijdens uw afwezigheid.

Niet alleen uw veiligheid, maar ook uw vertrouwen is belangrijk voor uw Nanny. Zij is dan ook in het bezit van een blanco uittreksel uit het strafregister. Uw sleutel (of eventuele alarmcodes) worden bewaard en beheerd volgens de nodige veiligheidsrichtlijnen.

 

Transport

 

Afhankelijk van de voorziene tijd neemt de Nanny uw hond mee uit op wandeling in uw regio. Eventueel kan uzelf enkele mooie wandelroutes aanraden of zal de Nanny zelf al eens op zoektocht gaan. In functie van de weersomstandigheden is het ook mogelijk dat de wandeling beperkt moet worden tot verharde wegen.

Indien er voldoende ruimte is in de afgesproken tijdsduur, kan uw hond mee op wandeling in de natuur of naar een losloopweide. Uw Nanny komt de hond(en) ophalen met een aangepaste auto, speciaal ingericht met hondenkennels, zodat veilig transport gegarandeerd blijft! Deze kennels worden wekelijks gereinigd en ontsmet.

The Pet Nanny beschikt over een professionele EHBO-kit, dewelke hopelijk nooit nodig zal zijn!

 

Indien u niet thuis bent, heeft de Pet Nanny de sleutel van uw woning nodig. Deze voorwaarden werden ondertussen reeds besproken tijdens het kennismakingsgesprek.

 

Solo of in groep

 

U kan zelf bepalen of uw hond op solo-wandeling gaat met de Nanny. Wanneer uw hond sociaal genoeg is en u dit wenst, kan bekeken worden of er een groepswandeling kan ondernomen worden die dag. Voor uw hond betekent dit natuurlijk des te meer plezier en sociale interactie!

 

Wat bij slecht weer?

 

Bij normaal koud of slecht weer gaan de wandelingen gewoon door! Een uitzondering wordt wel gemaakt bij extreme weersomstandigheden waardoor het voor de dieren of de Nanny niet langer veilig of gezond is om door te gaan met de activiteit. In geval van onweer leiden veel honden erg onder stress, waardoor de wandeling ook niet langer ontspannend werkt.

De tijdstippen van de wandelingen kunnen in overleg met u aangepast worden (bv. verzetten naar ochtend of avond), zodat de dieren niet geconfronteerd moeten worden met extreme hitte of kou. We bekijken samen wat voor u het beste uitkomt, zodat uw dier toch die begeerde wandeling kan maken!

 

Verzekering

 

Zoals reeds gezegd is The Pet Nanny een verzekerde onderneming. Bij eventuele dierenarts- of dokterskosten ten gevolge van een bijtincident, zijn deze gedekt door de verzekeringspolis.

 

Annuleringen

 

Geef uw annulering steeds tijdig, minimaal 48 uur tevoren, en bij voorkeur schriftelijk via e-mail door.

Zie ook de Algemene Voorwaarden.

 

Heeft u interesse in de uitlaatservice van The Pet Nanny? Meer informatie over de tarieven vindt u hier!

 

 

 

 

 

The Pet Nanny © 2015 | Algemene Voorwaarden

Website en grafisch ontwerp by One.com | Logo: TABdesign

CONTACT

 

The Pet Nanny

Regio Haaltert

M +32 494 61 37 20

E info@yourpetnanny.be

IBAN: BE87 3770 6982 6394

BTW BE 0642.824.047

DIENSTEN

 

Huisdierenoppas

 

Hondenuitlaatservice

 

Dierentaxi

BEZOEK ONS OP FACEBOOK

 

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes! Volg en like The Pet Nanny op Facebook!

NOG VRAGEN?

 

Neem dan een kijkje bij

de veelgestelde vragen!