Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

 

 

Welke gegevens heeft The Pet Nanny nodig als ik een dienst wil aanvragen?

 

- Het door u ingevulde en teruggemailde informatieformulier

(kijk even op de pagina: Hoe reserveren)

- Het Europees paspoort van uw dier(en) met ingevulde vaccinatiebewijzen

- Contactgegevens van uw vaste dierenarts en de alternatieve contactpersoon

(in geval van nood)

- Uw contactgegevens tijdens uw vakantie/afwezigheid

 

 

Waarom zou ik The Pet Nanny inschakelen om op mijn huisdieren te passen tijdens mijn afwezigheid, en niet iemand anders?

 

The Pet Nanny is een professionele en verzekerde onderneming, wat zeer belangrijk is voor u als klant. Wanneer er bijvoorbeeld een kader wordt omgestoten in uw woning, komt de verzekeringspolis tussen. Wanneer u beroep doet op vrienden of uw buren is dit niet het geval. U hoeft uw buren, familie, .. niet meer lastig te vallen met de vraag of zij tijdens uw afwezigheid uw dieren willen verzorgen, het huis net houden enz. Vaak hebben deze mensen zelf reeds genoeg verplichtingen, zijn zij zelf op vakantie of hebben ze een druk werkschema, of misschien hebben zij wel angst of een allergie voor sommige diersoorten!

U hoeft niet meer verder te zoeken naar een geschikt pension of u het hoofd te breken over het transport daarnaartoe, aangezien uw huisdieren veilig in hun eigen omgeving kunnen blijven. Hierdoor ervaren zij geen stress tijdens uw afwezigheid en hoeft u zich dus geen zorgen meer te maken!

Wenst u meer informatie over de huisdierenoppas? Klik snel hier!

 

 

Ik moet met mijn huisdier naar de dierenarts, maar kan zelf niet in het transport voorzien.

Kan ik hiervoor beroep doen op The Pet Nanny?

 

Zeker en vast! Uw Pet Nanny komt uw huisdier thuis oppikken en voorziet in het transport naar de dierenarts. Nadien wordt uw schat weer veilig thuis gebracht. Meer informatie hierover vindt u hier.

 

 

Waarom zou ik op The Pet Nanny vertrouwen om mijn hond uit te laten?

 

Wanneer u met tijdsgebrek kampt, kan het meegeven van uw hond aan uw Pet Nanny zeer veel voordelen met zich meebrengen! De hond zit niet langer de hele dag alleen thuis, gaat mee op pad en kan zo zijn energie kwijtspelen! De wandelingen werken socialiserend en kunnen verbetering brengen in eventueel destructief gedrag (veroorzaakt door een overschot aan energie) of in geval van zwaarlijvigheid. Het resultaat na de wandeling is een gezonde, tevreden hond!

The Pet Nanny is een erkende en verzekerde onderneming en heeft de nodige ervaring en vakkennis.

Heeft u nog andere vragen over de hondenuitlaatservice? Ga snel naar deze pagina voor meer uitleg!

 

 

Moet ik aanwezig zijn wanneer The Pet Nanny mijn hond komt ophalen voor een wandeling?

 

Neen, u hoeft niet aanwezig te zijn. Tijdens het kennismakingsgesprek worden de gewenste wandeltijden besproken en overloopt u samen met uw Nanny het sleutelcontract. Dit contract laat de Nanny toe uw sleutel te gebruiken om uw hond op te pikken voor de wandeling.

 

 

Geef ik zomaar mijn sleutel af?

 

Neen, zeker niet! Zomaar uw huissleutel aan iemand toevertrouwen is niet evident! Uw Pet Nanny begrijpt dit ten zeerste en hoopt uw onzekerheid hierover weg te kunnen nemen door gebruik te maken van een sleutelcontract. Dit document wordt door beide partijen ondertekend en geeft aan uw Nanny de toestemming om uw woning tijdens uw afwezigheid (op de afgesproken momenten) te betreden. Het gebruik van de sleutel heeft als enig doel uw huisdieren te verzorgen en/of uit te laten tijdens uw afwezigheid. Niet alleen uw veiligheid, maar ook uw vertrouwen is belangrijk voor uw Nanny. Zij is dan ook in het bezit van een blanco uittreksel uit het strafregister. Uw sleutel (of eventuele alarmcodes) worden bewaard en beheerd volgens de nodige veiligheidsrichtlijnen.

 

 

Hoe gaat de dierenoppas in zijn werk?

 

De informatie over de huisdierenoppas kan u hier terugvinden.

 

 

Hoe gaat de hondenuitlaatservice in zijn werk?

 

De informatie over de hondenuitlaatdienst kan u hier terugvinden.

 

 

Mag mijn puppy mee met The Pet Nanny?

 

Voor puppy's onder de 9 maand worden speciale voorwaarden gesteld. Puppy's hebben veel rust nodig en mogen (omwille van gezondheidsredenen) niet langer dan 5 minuten per maand van hun leeftijd wandelen. Zo mag een pup van bv. 6 maanden maar maximum 30 minuten uitgelaten worden. U mag The Pet Nanny gerust inschakelen om uw pup uit te laten, maar de tijdsduur wordt dus berekend op basis van de leeftijd. Uw Nanny neemt de gezondheid van uw pup zeer ernstig, dus deze regel kan niet betwist worden. Wanneer de hond ouder is dan 9 maanden (opgelet met grote rassen zoals Berner Sennen, Sint Bernard, ...) vormt dit geen probleem meer.

 

 

Wat als mijn hond loops is?

 

Loopse dames kunnen zeker mee op solowandeling. Indien in de toekomst groepswandelingen worden georganiseerd, kunnen zij jammer genoeg tijdelijk niet mee op wandeling.

 

 

Is veiligheid belangrijk voor The Pet Nanny?

 

Veiligheid vormt zelfs een prioriteit voor uw Nanny! The Pet Nanny is een verzekerde onderneming en volgt een correct sleutelbeleid. De auto is voorzien van EHBO-materiaal en nodige EHBO-cursussen worden gevolgd voor een correcte uitvoering in de praktijk. Voor de aanvang van de wandelingen zal uw Nanny uw hond voorzien van een gepersonaliseerde penning waarop de gegevens van The Pet Nanny staan. Ook de veiligheid van uw Nanny zelf is belangrijk. Daarom is een grondig kennismakingsgesprek nodig, zodat bepaald kan worden of uw huisdier voldoet aan de sociale normen en er geen onnodige risico's moeten worden genomen.

 

 

Wat gebeurt er bij slecht weer?

 

In de buitenlucht vertoeven en wandelen is gezond voor dier en mens! Kou, regen of sneeuw weerhoudt The Pet Nanny er zeker niet van de wandelingen te doen, maar natuurlijk kan het weer ook te extreem zijn. Bij (extreem) hoge temperaturen, regen, gladheid of sneeuwval beslist uw Nanny wat verantwoord is voor het welzijn van uw hond, en indien nodig kan de wandeling iingekort of afgelast worden. Dit gebeurt uiteraard steeds na overleg met de klant, zodat we de wandeling kunnen herinplannen op een beter tijdstip!

 

 

Wat doet The Pet Nanny op Facebook?

 

Uw Nanny deelt graag tips en nieuwtjes over dieren in het algemeen aangezien haar interesse bij alle dieren ligt! U op de hoogte houden van de belevenissen van uw schat is bijvoorbeeld een van de activiteiten! Foto's posten van al 'haar' schatten en van fijne situaties. Belangrijke veranderingen doorgeven via dit sociale netwerk, zodat iedereen steeds tijdig op de hoogte is van essentiële zaken!

Maak je zelf iets leuks mee of wil je graag foto's delen met je Nanny of andere dierenvrienden? Jouw bijdrage is meer dan welkom! Volg en like The Pet Nanny!

 

 

 

Huisdierenoppas - Hondenuitlaatservice - Dierentaxi
Huisdierenoppas - Hondenuitlaatservice - Dierentaxi

The Pet Nanny © 2015 | Algemene Voorwaarden

Website en grafisch ontwerp by One.com | Logo: TABdesign

CONTACT

 

The Pet Nanny

Regio Haaltert

M +32 494 61 37 20

E info@yourpetnanny.be

IBAN: BE87 3770 6982 6394

BTW BE 0642.824.047

DIENSTEN

 

Huisdierenoppas

 

Hondenuitlaatservice

 

Dierentaxi

BEZOEK ONS OP FACEBOOK

 

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes! Volg en like The Pet Nanny op Facebook!

NOG VRAGEN?

 

Neem dan een kijkje bij

de veelgestelde vragen!